Άστοχος ο Ολυμπιακός και αμυντικά άνευρος, ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο

Προβλημάτισε η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στο φιλικό του Περιστερίου κόντρα στον εξαιρετικό Ατρόμητο. Η ήττα με 3-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του ματς, αλλά αντικατοπτρίζει την έλλειψη φρεσκάδας στα «ερυθρόλευκα» μετόπισθεν και την απουσία της σιγουριάς του Ρομπέρτο.

Ο Μπίτολο στο 27’ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες – δύο δοκάρια με Σεμπά και Ντουρμάζ – και η ισοφάριση ήρθε στο 33’ με σουτ του Μιλιβόγεβιτς.

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές είχαν καλή κυκλοφορία, αλλά έκαναν μόνο μία φάση και στο τέλος οι παίκτες του Ατρόμητου με πολλή περισσότερη όρεξη βρήκαν δύο γκολ με τον Λε Ταλέκ και διαμόρφωσαν ένα μάλλον πλασματικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπαγκά, Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι, Γροντής, Παπαδόπουλος. Στην επανάληψη έπαιξαν Θεοδωράκης, Κατράνης, Κεϊτά, Λημνιός, Μπαστακός, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Ντιγκινί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο( 46’  Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46’ Μαζουακού), Μανιάτης (46’ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς (74’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (63’ Κασάμι), Ντουρμάζ (46’ Φορτούνης), Σεμπά (63’ Πάρντο), Ιντέγε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα