Έθεσε άλλους όρους ο Κοντονής!

Τελικά τα επεισόδια στην Τούμπα ίσως και να ήταν πρόσχημα! Φαίνεται πως ο Σταύρος Κοντονής περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να απαιτήσει από τη FIFA να ενεργοποιήσει τους κατάλληλους μηχανισμούς για να φύγουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο οι υπόδικοι.

Ανίκανος να πετύχει αυτοκάθαρση και βλέποντας πως ο Οκτώβρης είναι μακριά, ίσως και εντέχνως να έφερε στην Ελλάδα τη FIFA προκειμένου να ζητήσει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να λειτουργήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ όπως έκανε στην περίπτωση Μπλάτερ και Πλατινί!
Οι άνθρωποι της FIFA εξήγησαν στον Κοντονή πως ο μηχανισμός αυτός της FIFA λειτούργησε για εσωτερικό θέμα της Ομοσπονδίας και πως δεν μπορούν να υποχρεώσουν την ΕΠΟ να λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο, πως ήρθαν στην Ελλάδα μόνο για το ζήτημα της επανέναρξης του Κυπέλλου και πως μπορούν να συζητήσουν για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο εγγύς μέλλον. Ο Υφυπουργός είπε πως αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και κάπου εκεί κατάλαβαν όλοι την ύπαρξη χάσματος που τουλάχιστον μέχρι την εξέταση της αναστολής του Κυπέλλου από το ΣτΕ οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αποκλεισμό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα