Έκανα σεξ με τον Ρονάλντο και η Ιρίνα Σάικ μας… έβλεπε

Μηχανή του σεξ αποδεικνύεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο επιδίδεται… σε έξτρα προπονήσεις τα βράδια, αλλά εφαρμόζει και… άλλα κόλπα, κάνοντας πιο πικάντικη τη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε ο Μαροκινή Αμάλ Σαμπέρ, έκανε σεξ με τον Πορτογάλο και… δίπλα τους βρισκόταν η Ιρίνα Σάικ, η οποία «παρακολουθούσε» το «ζωντανό» σεξ σόου. Σε συνέντευξη της η νεαρή καλλονή περιέγραψε την πρώτη της νύχτα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και πολλά άλλα, αποκαλύπτοντας ότι ο άσος της Ρεάλ έχει μία τεράστια φωτογραφία της Ιρίνα Σάικ πάνω από το κρεβάτι του, όντας «καψούρης» μαζί της.

Η Αμάλ Σάμπερ ανέφερε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο την μπλόκαρε στο WhatsApp μετά τον χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ. Συγκεκριμένα η Μαροκινή δήλωσε στα ΜΜΕ: «Βρεθήκαμε στο εστιατόριο Banloo. Ήμουν λίγο μεθυσμένη, αλλά θυμάμαι το σπίτι σκοτεινό, μαύρο και γκρι. Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα, όπου υπήρχε μια τεράστια τηλεόραση και μια φωτογραφία της Ιρίνα στο κομοδίνο. Ήπιαμε σαμπάνια με γεύση πεπόνι και μείναμε μαζί ως τις 5 το πρωί».

amal1

amal2

amal3

amal saber

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα