«Έλεος πια!»: Τι προκάλεσε το ξέσπασμα της Άντζελας Δημητρίου

Η πασχαλινή της διαφήμιση προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων για την Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια που όπως δήλωσε στο κυπριακό «Down Town» αν και γνώριζε εκ των προτέρων τον ντόρο που θα γινόταν, δεν θα φανταζόταν ότι θα της κάνουν τέτοιο πόλεμο. Εκείνο που την εξοργίζει όμως περισσότερο είναι όλα αυτά που λέγονται για την προσωπική της ζωή, ενώ η ίδια παραμένει μόνη και ελεύθερη εδώ και δύο χρόνια.

Τόσα χρόνια στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού, δεν έχεις συνηθίσει πια να σε πολεμούν;

Ε, ναι, έλεος πια! Ο «πόλεμος» μού έχει γίνει συνήθεια. Πουλάω, αγάπη μου, πουλάω. Γιατί μόνο αυτόν που έχει αξία «πολεμούν». Εκτός, όμως, από μεγάλη καλλιτέχνιδα είμαι και γυναίκα. Και πιο πάνω, άνθρωπος! Αλλά δεν το σκέφτονται. Ακόμα και «φτάνει πια!» να τους πω, όλο και κάτι θα βρουν να μου προσάψουν. Να, ας πούμε, εδώ και δύο χρόνια είμαι μόνη μου. Δεν έχω κανέναν άντρα στο κεφάλι μου. Αν βγω με ένα φίλο μου για φαγητό, αμέσως θα πουν «ο νέος έρωτας της Δημητρίου!». Τα ξέρω πια αυτά, τα βαρέθηκα και δεν τους δίνω σημασία. Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου, να μπορώ να κάνω καινούρια πράγματα και να με αγαπά ο κόσμος. Τίποτε άλλο.

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή σου;

Το ότι εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν άξιζαν. Είμαι αυθόρμητο και καλό παιδί. Οπότε ανοίγω την ψυχή μου παντού, λέω πολύ δικά μου πράγματα και μετά την πατάω γιατί με εκμεταλλεύονται.

 

Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς ξανά, Άντζελα;

Όχι, όχι, δεν θέλω καθόλου! Μου αρέσει η μοναξιά μου. Το απολαμβάνω που είμαι μόνη μου. Δύο χρόνια τώρα… Πριν από δύο εβδομάδες μετακόμισα σε δικό μου σπίτι και άφησα την Όλγα μόνη της με τον άντρα της. Γιατί να είμαι πια μέσα στα πόδια τους; Πήγα κι εγώ σε δικό μου σπίτι, το οποίο διακοσμώ κάθε μέρα. Μόνη μου το κάνω. Πάω στα μαγαζιά, παίρνω πραγματάκια και ασχολούμαι με αυτό. Είμαι ανεξάρτητη πια! Ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω, κοιμάμαι όποτε θέλω, είμαι αυτοδύναμη. Δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έζησα τον εγκλωβισμό και την καταπίεση της σχέσης. Φτάνει! Θέλω την ελευθερία μου! Αισθάνομαι 20 ετών! Λες και περνάω δεύτερη εφηβεία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα