Ένας αλλά… Ιντέγε!

 

Σταθερή αξία αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Μπράουν Ιντέγε που μετά τα δύο γκολ που πέτυχε την Κυριακή (4/12) κόντρα στον Λεβαδειακό έφτασε τα εννέα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός εξελίσσεται φέτος σε έναν πραγματικό εκτελεστή για τους ερυθρόλευκους, καθώς με 9 τέρματα σε 10 ματς δείχνει ικανός να ξεπεράσει κατά πολύ τα δέκα που σημείωσε πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν.

Παρά την έλευση του Καρντόσο το περασμένο καλοκαίρι ο Μπράουν Ιντέγε δύσκολα θα μετακινηθεί από την κορυφή της επίθεσης, καθώς η συχνότητα με την οποία στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα του επιτρέπει δικαιωματικά να πάρει τη φανέλα… σπίτι του.

Στη Γουέστ Μπρομ ο 28χρονος διεθνής επιθετικός έπαιζε κυρίως σαν εξτρέμ, όμως στη σαφώς φτωχότερη από άποψη ποιότητας Σούπερ Λιγκ χρησιμοποιείται κατά κόρον στη θέση του φορ και μέχρι στιγμής έχει δικαιώσει όλους τους προπονητές του.

Η εξαιρετική φετινή παρουσία του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού που τον παρακολουθούν στενά, ωστόσο θα πρέπει να πληρώσουν αδρά για τον αποκτήσουν. Μπορεί το κασέ του σύμφωνα με διεθνείς ιστοσελίδες να βρίσκεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ περίπου, με δεδομένο ωστόσο πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε πριν 1,5 χρόνο στη Γουέστ Μπρομ 5,4 εκατομμύρια για τον κάνει δικό του, είναι λογικό οι απαιτήσεις των Πειραιωτών να ξεκινούν από πολύ ψηλότερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα