Ένας περήφανος Έλληνας (vid)

Μέχρι σήμερα ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν τον Ελληνοαμερικανό ονόματι Τας Μελάς. Ο εν λόγω είναι ένας απόλυτα επιτυχημένος δημοσιογράφος που τη δεδομένη χρονική περίοδο παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «The Starters» που καταπιάνεται με θέματα του NBA ενώ πολλές φορές σατιρίζει πρόσωπα και καταστάσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Από σήμερα όμως θα τον γνωρίζουν οι περισσότεροι. Ο λόγος ήταν η ενέργειά του –που ομολογουμένως ήθελε πολλά κότσια- κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής με αφορμή τη μονομαχία εντός παρκέ μεταξύ Μέμφις Γκρίζλις – Μιλγουόκι Μπακς ή αλλιώς Κώστας Κουφού και Νικ Καλάθη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ενώ λοιπόν παρουσιαζόταν αυτή η οπτική γωνία της αναμέτρησης και το μουσικό «χαλί» ήταν ο ελληνικός εθνικός ύμνος, ο Τας Μελάς έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει στον Καναδά, δεν έχει ξεχάσει και πόσο μάλλον δεν απαρνείται το ελληνικό DNA που τον διακατέχει αφού έψαλε τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν».

Μάλιστα, με ανάρτησή του στο twitter τονίζει ότι το 2010 τον είπε πολύ καλύτερα πριν από έναν αγώνα της εθνικής παραθέτοντας το εν λόγω βίντεο.

Tas sings the Greek national anthem from The Basketball Jones on Vimeo.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα