Έξι σίγουροι και τρεις πιθανοί αντίπαλοι του ΟΣΦΠ

Αν όλα πάνε καλά στο Φάληρο το βράδυ της Τετάρτης και ο Ολυμπιακός προκριθεί στους «16» του Champions League, τότε στην κληρωτίδα θα «τεθεί» αντιμέτωπος με επτά πιθανούς αντιπάλους.

Οι έξι είναι ήδη «έτοιμες». Πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Βόλφσμπουργκ, τη Ζενίτ καιτην Μάντσεστερ Σίτι. Ο έβδομος πιθανός αντίπαλος θα προκύψει μετά τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου, όπου γίνεται χαμός, αφού τρεις διαφορετικές ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση. Παίζουν Τσέλσι-Πόρτο και Ντιναμό Κιέβου-Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η Τσέλσι ή η Πόρτο θα τερματίσουν στην πρώτη θέση αν νικήσουν το ματς που τους έχει απομείνει. Η Ντιναμό Κιέβου θα έρθει πρώτη αν νικήσει και έρθει ισόπαλο το άλλο αποτέλεσμα!

Όπως κι αν έχει, ο Ολυμπιακός θα ήθελε για αντίπαλο μία ομάδα από αυτόν τον όμιλο, ακόμη κι αν αυτή είναι η Τσέλσι του Μουρίνιο ή η έμπειρη Πόρτο. Πόσο μάλιστα αν της τύχει η Ντιναμό Κιέβου. Εννοείται πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει την ισπανική τριάδα και καλό θα ήταν να μην του τύχει η Σίτι ή Βόφσμπουργκ. Η δε Ζενίτ είναι πολύ καλή φέτος στην Ευρώπη. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα