Έρχεται για τις υπογραφές ο Λέτο

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Λέτο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ο παίκτης αναμένεται την Τρίτη (2/2) στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Λέτο τα βρήκε σε όλα με την Κατάνια για τη λύση του συμβολαίου του και έστειλε υπογεγραμμένο το ιδιωτικό συμφωνητικό με τους «πράσινους», ώστε να προετοιμάσουν από την πλευρά τους τα της άφιξής του στην Ελλάδα.

Εφόσον δεν προκύψει κάτι έκτακτο με τη λύση του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα, αναμένεται πιθανότατα την Τρίτη στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, όπως έχει συμφωνηθεί

Στο «τριφύλλι» έχουν ήδη στα χέρια του τις ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή τόσο από την Κατάνια όσο και από τη Λανούς, οπότε αν οι γιατροί ανάψουν πράσινο, ο Λέτο θα ξαναφορέσει τα πράσινα! Υπογραμμίζεται ότι ως ελεύθερος, έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα έως και τις 10 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα