Έρχονται νέες συλλήψεις για τους «μπαχαλάκηδες» των γηπέδων

Σε νέες συλλήψεις αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες η αστυνομία, με σκοπό να εξαρθρώσει ολοκληρωτικά – ει δυνατόν – τη συμμορία που λυμαίνεται τα ελληνική γήπεδα, προκαλώντας επεισόδια εις βάρος ομάδων, αλλά και του απλού κόσμου.

Οι αστυνομικές αρχές στρέφουν τις έρευνές τους σε οπαδούς ομάδων που είχαν παραβατική συμπεριφορά κι εκτός γηπέδων. Όπως διέρρευσε, έχει δοθεί εντολή να γίνει «σάρωση» των τηλεφωνικών κλήσεών τους και παράλληλα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

Αυτό διότι υπάρχουν ενδείξεις ότι τα μέλη της «εγκληματικής ομάδας» που τα έσπαγαν στα γήπεδα είχαν μεγάλα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και σύνδεσή τους με το οργανωμένο έγκλημα και ενδεχομένως με εντολοδόχους που έχουν συμφέρον να προκαλείται η συγκεκριμένη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις, ωστόσο ο αριθμός των κατηγορουμένων είναι αρκετά μεγαλύτερος. Την επόμενη εβδομάδα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα έχει για το συγκεκριμένο θέμα συνάντηση και με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που θα έχουν προκύψει, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τις αποκαλύψεις αυτές, ζήτησε την παραίτηση του κ. Κοντονή, ο οποίος θεώρησε υπεύθυνο για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο της Αθήνας και του επέβαλε βαριά τιμωρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα