Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο!

Τρεις φορές την εβδομάδα σηκώνονται στο πόδι οι φίλοι της μπασκετικής ΑΕΚ, αφού οι νίκες και οι μετεγγραφές είναι ασταμάτητες και προφανώς για όποιον ακολουθούσε αυτή την ομάδα στην Α2 και στη Β κατηγορία, στη Ζοφριά, στα Λιόσια και στο κλειστό των Πατησίων, αυτές οι στιγμές φαντάζουν λυτρωτικές.

Κι αν στην Basket League το πρόγραμμα ήταν ευνοϊκό (αν και τίποτα δεν είναι αυτονόητο στον αθλητισμό), οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Eurocup και οι ενέργειες του Μάκη Αγγελόπουλου που δεν εφησυχάζει καθόλου και φέρνει διαρκώς όλο και καλύτερες λύσεις για το ρόστερ, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο αίσθημα ευφορίας στους φιλάθλους.

Μετά τον Μάλκολμ Άρμστεντ που ήρθε για τις θέσεις «1» και «2», ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης έχει βάλει στο μάτι τον 24χρονο πόιντ γκαρντ, Ντι Τζέι Κούπερ, τον πλέι μέικερ που αντιμετώπισε το βράδυ του Τετάρτης στη Μόσχα και που οι Έλληνες φίλαθλοι γνωρίζουν από το πετυχημένο του πέρασμα από τον ΠΑΟΚ και το αποτυχημένο δίμηνο από τον ΠΑΟ, όπου δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ως μπακ-απ του Διαμαντίδη για λόγους που δεν σχετίζονται με την αξία του.

Ο Κούπερ είναι ένας φανταστικός παίκτης που φεύγει απογοητευμένος από την Κράσνι (που δείχνει να διαλύεται) και ο Μάκης Αγγελόπουλος παλεύει με ομάδες της Euroleague για να τον αποκτήσει. Αν τα καταφέρει η ΑΕΚ θα δυναμώσει πάρα πολύ στην περιφέρεια, αλλά θα αναγκαστεί να κάνει αλχημείες για να δει πως θα σχηματίσει το ρόστερ εσωτερικού και εξωτερικού, ανάλογα τις απαιτήσεις και επιταγές της κάθε διοργάνωσης.

Οι παίκτες που ακροβατούν μεταξύ αποδέσμευσης και δανεισμού είναι οι Ανοσίκε, Γουόρεν και Σκραμπ. Πλέον, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο με τον Σάκοτα να προβληματίζεται μόνο για την κατάσταση του Σαρικόπουλου και να πρέπει να αντιμετωπίσει τις κλασικές μουρμούρες (γιατί ξέχασε στον πάγκο τον Κούπερ, γιατί δεν παίζει περισσότερο ο Σκραμπ κ.τ.λ.).

Για τον Μαυροκεφαλίδη πλέον έχει γίνει θεσμός ανά δύο εβδομάδες να αναδεικνύεται MVP του Eurocup (τρεις φορές στις έξι αγωνιστικές), ενώ τεράστια ικανοποίηση υπάρχει για τους Χέρσον και Μιλόσεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα