Ήρθαν όλα τούμπα σε 20 λεπτά!

 

Μετά από 70 λεπτά παιχνιδιού στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ με την εμφάνισή του και τη διαφαινόμενη νίκη επί του Ατρόμητου δείχνει να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί υπό προϋποθέσεις να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Όχι επειδή θα μειώσει στους οκτώ βαθμούς (με πραγματική διαφορά στους πέντε), αλλά επειδή δημιουργικά είναι η πιο παραγωγική ομάδα…

Μετά από 25 λεπτά, όμως, τα πάντα έχουν γυρίσει ανάποδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί 3-4 από τον εκπληκτικό Ατρόμητο, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει δηλώσει πως κάποιοι έκαναν ύποπτα λάθη, ο Τζαβέλλας περιθωριοποιείται, ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί εξ’ αποστάσεως και οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ δηλώνουν ντροπιασμένοι για όσα συμβαίνουν.

Φίλοι, αλλά και εχθροί του ΠΑΟΚ – αν υπάρχουν – παρακολουθούν τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Ίβιτς σε βίντεο λες και μπορούν να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τον εσωτερικό κόσμο του «Χ» παίκτη στις συγκεκριμένες φάσεις. Είναι τουλάχιστον χυδαίο, επίσης, ένας ποδοσφαιριστής, ο Γιώργος Τζαβέλλας, να δέχεται όλα τα «πυρά», ιδίως από τη στιγμή που προ μηνών ανανέωσε το συμβόλαιό του και απέδειξε η διοίκηση ότι τον εμπιστεύεται.

Ο Ίβιτς βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα και χειρίστηκε λάθος την κατάσταση και τώρα καλείται να στο υπόλοιπο της καριέρας του να πρέπει διαρκώς να πείθει πως δεν αισθάνεται «τρύπιος» αν οι ποδοσφαιριστές του χάνουν από… φυσικά αίτια. Εκτός αν αποδειχθεί πως είχε δίκιο, κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα