Ήχησε συναγερμός στην Τούμπα!

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ήταν αρκετή, προκειμένου να ηχήσει ο… συναγερμός στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο της ΠΑΕ, προκειμένου να χαραχτεί η πολιτική διαχείρισης του συγκεκριμένου αποτελέσματος.

Έχουμε ξαναγράψει ότι στο «Δικέφαλο του Βορρά» βλέπουν τη φετινή σεζόν ως μία χρυσή ευκαιρία για να φτάσουν στην πηγή και να πιουν νερό, δηλαδή να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να διασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League. Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως εξομολογήθηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να επιτρέψει το εκ νέου κατρακύλισμα της ομάδας και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στο συμβούλιο παραβρέθηκαν ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο Ζήσης Βρύζας και ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης. Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν τους λόγους που επήλθε η ήττα και ενίσχυσαν την απόφασή τους να προχωρήσει η ομάδα σε σημαντική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Πρώτος στόχος φέρεται να είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο διεθνής Πορτογάλος της Βόλφσμπουργκ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η περίπτωσή του είναι βατή οικονομικά και ο ίδιος διαθέτει υψηλή ποιότητα, μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ και μία ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς του συλλόγου. Ανάλογες κινήσεις θα γίνουν για όλες τις γραμμές, ώστε ο «Δικέφαλος του Βορρά» να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα