Ίσως και να βγήκε κάτι καλό!

Οι 14 εκπρόσωποι των ομάδων της Super League έδωσαν ραντεβού στον πάτο του βαρελιού και αποφάσισαν να βγουν από αυτό. Σίγουρα υπήρξαν πολλές κατηγορίες για το ποιος κατασκεύασε το βαρέλι και ποιος τους έριξε μέσα, αλλά τουλάχιστον έδειξαν μία διάθεση να βγουν από αυτό. Μακάρι!

Η συνεδρίαση της Super League υπό την εποπτεία του Γιώργου Μποροβήλου ξεκίνησε με τους παράγοντες των μικρότερων ομάδων να παίρνουν το λόγο και προφανώς ολοκληρώθηκε με τους «μεγάλους» και τις ευθείες βολές ο ένας στον άλλο και κυρίως προς τον εκπροσώπους του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη και Θοδωρή Γιαννίκο, οι οποίοι δέχθηκαν τα περισσότερα πυρά (χαρακτηρίστηκε υπάλληλος ο Γιαννίκος, ενώ ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, κύριος Παπαθανασάκης είπε στα αγγλικά στο Θεοδωρίδη να πάει να γαμ…!).

Πιο χειμαρρώδης από όλους ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, που ξεκαθάρισε πως θα πάει στα δικαστήρια τον Θεοδωρίδη για την προσβολή του (τον χαρακτήρισε «φιλοξενούμενο» στη χώρα), ότι ακόμη κι αν συνεχιστεί το Κύπελλο δεν θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στον τελικό, πως πρέπει να διακοπεί και το πρωτάθλημα και πως έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πρότεινε, επίσης, να γίνει επαγγελματική η διαιτησία και να περάσει στα χέρια της Λίγκας και να φύγει από την ΕΠΟ. Γενικώς υπήρχε μία σύμπνοια στο ότι πρέπει να ολοκληρωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου από όλες τις ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την πιο ουσιαστική εισήγηση, καθώς πρότεινε να δημιουργηθεί μία επιτροπή έξι διοικητικών παραγόντων (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και δύο ακόμη) και να πάνε στο Σταύρο Κοντονή με προτάσεις και λύσεις και με την απαίτηση να παραιτηθεί άμεσα η διοίκηση της ΕΠΟ. Επίσης, πρότεινε το 40% των χρημάτων των ομάδων που μετέχουν στο Champions League να μοιράζονται στις υπόλοιπες ομάδες.

Υπήρχε και ένα κλίμα ενάντια στον Γιώργο Μποροβήλο, αλλά το χειρίστηκε με ψυχραιμία, ενώ χαμηλούς τόνους κράτησε η πλευρά του ΠΑΟ, ίσως επειδή απουσίαζε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα