ΑΒ Βασιλόπουλος: Εγκαίνια καταστήματος στην περιοχή του Ελληνικού

Οι ανακαινίσεις μεγάλων καταστημάτων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από την ΑΒ  Βασιλόπουλος. Πιο συγκεκριμένα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάβαβτο  στην περιοχή του Ελληνικού και στο πλήρες ανακαινισμένο κατάστημα της εταιρείας. 
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ιστορικό κατάστημα που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1990, μεταμορφώθηκε και προσφέρει, σε έναν χώρο πώλησης άψογης αισθητικής και συνολικής έκτασης 5.500 τ.μ., μία πρωτόγνωρη εμπειρία αγορών.

Στο κατάστημα εργάζονται 214 άτομα, έχει 350 θέσεις στο άνετο parking, ενώ λειτουργεί και ολοκληρωμένο κέντρο ανακύκλωσης συσκευασιών.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν το ΑΒ Ελληνικού και να επωφεληθούν των μοναδικών προσφορών του από την Παρασκευή 17/10/2014 έως και την Πέμπτη 30/10/2014.

Με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος ΑΒ στο Ελληνικό, ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, Γενικός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: «Το ανανεωμένο κατάστημα στο Ελληνικό είναι ένα πραγματικό «διαμάντι» και αυτό θα το διαπιστώσουν όσοι πελάτες το επισκεφτούν. Είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτή τη νέα γενιά «ΑΒητικών» καταστημάτων! Συνεχίζουμε σταθερά το επενδυτικό μας πλάνο με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας καθημερινά το καλύτερο!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα