Αγώνας δρόμου για την υλοποίηση του ονείρου

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για να μάθουν στον ΠΑΣ Γιάννινα αν η έφεση που θα κάνουν είναι δυνατόν να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση και η ομάδα να εξασφαλίσει τελικά την περιβόητη φορολογική ενημερότητα.

Ο σύλλογος από την Ήπειρο ξεκίνησε για μία ακόμη σεζόν ένα πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες, με μέλημα την παραμονή και ραχοκοκαλιά ένα σύνολο γηγενών πιτσιρικάδων με σκοπό να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία με το πείσμα τους και την αγάπη τους για το σύλλογο. Φαίνεται, όμως, πως μέσα από την οικογένεια του ΠΑΣ πηγάζει κάτι πολύ δυνατό, αφού η ομάδα των χιλίων προβλημάτων, όχι μόνο έχει καθιερωθεί στη Super League μετά τον τελευταίο της υποβιβασμό το 2010, αλλά κάνει για δεύτερη φορά μέσα σε μία τριετία ευρωπαϊκή πορεία, γεγονός που αναγκάζει πλέον τη διοίκηση να κινηθεί σε άλλα επίπεδα.

Και επειδή πρόπερσι χάθηκε η Ευρώπη λόγω μη εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας, φέτος διεξάγεται ένας αγώνας δρόμους προκειμένου να μη συμβεί το ίδιο. Το νομικό επιτελεί του ΠΑΣ κινείται δραστήρια προκειμένου να κάνει την έφεση εμπρόθεσμα, έχοντας στα χέρια της την ενημερότητα. Η προθεσμία λήγει την Παρασκευή 24 Απριλίου. Αν η διοίκηση τα καταφέρει, τότε τα Γιάννινα θα ελπίζουν στο ευρωπαϊκό όνειρο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Και επειδή τα όνειρα δεν απαγορεύονται και οι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Αστέρας Τρίπολης δεν είναι μεγαθήρια, στην ομάδα μπορούν να ελπίζουν ακόμη και στην… ονειρική δεύτερη θέση. Την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΣ παίζει με τον ΠΑΟΚ κι αν κάνει το «διπλό» στην Τούμπα, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια, η πέμπτη θέση δεν είναι εξασφαλισμένη, αφού ο Ατρόμητος παραμονεύει, αλλά στον ΠΑΣ ελπίζουν τουλάχιστον η Ευρώπη να κριθεί στα γήπεδα και όχι στις… ΔΟΥ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα