ΑΕΚ: Επιστρέφει για τα play off ο Ζουκουλίνι

Την επιστροφή του στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί στα play off με την ΑΕΚ  γνωστοποίησε μέσω δηλώσεών του ο Αργεντινός μέσος Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος δείχνει να ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι:

«Είμαι στο Μάντσεστερ και αναρρώνω. Βρίσκομαι στο  τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Πήγα στην ΑΕΚ για πέντε μήνες. Κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι, αλλά εγώ πρόλαβα να αγωνιστώ μόνο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε ρεπό, ωστόσο πήγα στο προπονητικό κέντρο και σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκα. Στην αρχή δεν κατάλαβα πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω υποστεί κάταγμα και έπρεπε να χειρουργηθώ. Σοκαρίστηκα. Γύρισα στην Αγγλία και έπειτα στην Αργεντινή.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πολλοί και είναι παθιασμένοι, όπως στην Αργεντινή. Στο παιχνίδι όπου αγωνίστηκα είχε 40000 θεατές και ήταν κάτι τρομερό. Το έζησα θετικά και μου άρεσε. Μία επιλογή ήταν να γυρίσω στην Ράσινγκ και να αγωνιστώ ως δανεικός, αλλά δεν με άφησε η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό το μήνα θα επιστρέψω στην Αθήνα για να αγωνιστώ στα πλέι οφ με την ΑΕΚ. Πλέον δεν σκέφτομαι να γυρίσω άμεσα στην Αργεντινή. Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, να αγωνιστώ και να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα