Αλλάζει προφίλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κατακτήσει όσους τίτλους δεν έχουν κατακτήσει χιλιάδες ποδοσφαιριστές συνολικά, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, παραμένει ένας από τους πιο… αντιπαθητικούς ανθρώπους στον πλανήτη, σε αντίθεση με τον «ομόλογό» του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εντάσσεται στους πλέον συμπαθητικούς, παρ’ ότι έχει… ασελγήσει – ποδοσφαιρικά – σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη διαφοροποίηση φαίνεται πως έχει ενοχλήσει ιδιαιτέρως τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όντας στα 30 του και με πολύ διαφορετικό σκεπτικό, απ’ ότι όταν ξεκινούσε την εκπληκτική – όπως εξελίχθηκε – καριέρα του, έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη – όπως αποδεικνύεται – προσπάθεια να αλλάξει το προφίλ του, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Το κακό παιδί, ο δύστροπος χαρακτήρας, η συμπεριφορά της απόλυτης ντίβας, επιχειρείται να «κουκουλωθεί» μέσω της προβολής ταινίας για τη ζωή του, στην οποία αναδεικνύονται άλλες πτυχές του Πορτογάλου άσου, άγνωστες στον πολύ κόσμο, ενώ και ο ίδιος έχει ρίξει τους τόνους, δεν εμφανίζεται ως… απόλυτος κυρίαρχος, αποφεύγει τα ξεσπάσματα απέναντι σε αγνώστους και σε ανθρώπους που φροντίζουν να περνάει καλά την καθημερινότητα του και γενικά εμφανίζεται πιο ήπιος, πιο ευαίσθητος και πιο… ανθρώπινος.

Χαρακτηριστικές της αλλαγής του, είναι οι δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV, αναφορικά με τον διαγωνισμό της «Χρυσής Μπάλας». Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στον… αιώνιο αντίζηλό του Μέσι, λέγοντας πως προβλέπει να κατακτά εκείνος το βραβείο, ενώ χαρακτήρισε τη σχέση τους πολύ καλή. Αναλυτικά όσα είπε ο διάσημος αστέρας των Μαδριλένων:

«Νομίζω ότι θα την πάρει ο Μέσι φέτος, γιατί εξαρτάται από ψήφους το αποτέλεσμα. Κατακτάς τίτλους, το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα, προσπαθείς πάντα να είσαι ο καλύτερος, όμως όλα εξαρτώνται από τις ψήφους. Εγώ είχα κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη, αλλά φέτος είναι δύσκολο. Όπως και να ‘χει, δεν ανησυχώ γιατί όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα στις τρεις Χρυσές Μπάλες και τώρα έχω τέσσερις.

Με τον Μέσι μιλάμε και έχουμε καλή, συναδελφική σχέση. Δεν είμαστε και… κολλητοί, ούτε πηγαίνει ο ένας στο σπίτι του άλλου. Παίζει για τη Μπαρτσελόνα, παίζω για τη Ρεάλ, προσπαθούμε και οι δύο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για τις ομάδες μας και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα