Αλλάζουν πρόσωπα κα πράγματα στην ΑΕΚ

Οι εξελίξεις τρέχουν στην μπασκετική ΑΕΚ με τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος,  Μάκη Αγγελοπουλο να γνωρίζει πως πρέπει να φέρει δύο καινούριους παίκτες, αλλά να μην ξέρει αν αυτοί πρέπει να έρθουν υπό τις οδηγίες του Σάκοτα ή κάποιου άλλου.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την ομάδα, καθώς το πρόγραμμα στην Α1 είναι σχετικά βατό, αλλά η ΑΕΚ παίζει και Ευρώπη φέτος και δεν μπορεί να αποτελέσει σάκο του μποξ στον όμιλο που μετέχει, αφού δεν συνάδει με την ιστορία της. Οπότε ο Αγγελόπουλος πρέπει να εξετάσει όλα τα ζητούμενα μέχρι να αποφασίσει αν τελικά το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι οι επιλογές των ξένων ή η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα.

Για να διορθώσει κάπως τα πράγματα όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΚΑΕ φαίνεται να προσλαμβάνει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που είναι ίσως ο πιο έμπειρος assistant manager στην Ελλάδα, καθώς κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά από το 2004 πάντα σε ανταγωνιστικές ομάδες (Περιστέρι, Μακεδονονικός, Μαρούσι, Άρης, ΠΑΟ). Διαθέτει και την πάντα απαραίτητη αμερικανική παιδεία, ενώ είναι ταμάμ για τα αμυντικά συστήματα που πρέπει να δουλέψει η ΑΕΚ αν θέλει να έχει πετυχημένη συνέχεια.

Όσον αφορά στους παίκτες, ο Ανοσίκε δεν μπορεί να γίνει χρήσιμος στην ομάδα, ενώ ο Γουόρεν δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο Σάκοτα. Περισσότερη υπομονή με τους δύο αμερικάνους δεν μπορεί να γίνει, σε αντίθεση με τον Καναδό Σκραμπ που ήρθε «μπαρουτοκαπνισμένος» από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας και του δίνεται επιπλέον πίστωση χρόνου, παρά το ότι σε κάθε λεπτό που αγωνίζεται κάνει ένα λάθος!

Την ώρα τούτη ο Σάκοτα ακόμη στηρίζεται, αλλά κάθε μέρα που περνά και κάθε 40λεπτο που η ΑΕΚ αγωνίζεται, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι στην ΚΑΕ δεν είναι στεναχωρημένοι τόσο με το μέχρι στιγμής ρεκόρ της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις (δύο νίκες, τρεις ήττες), αλλά η κακή εικόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα