Αλληλοπυροβολήθηκαν ο αποπεμφθείς πρώην διοικητής τού Νοσοκομείου Γρεβενών κι ο γιος του!

Έβγαλαν τα όπλα ο 62χρονος προσφάτως αποπεμφθείς διοικητής τού Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κι ο 18χρονος γιος του. Ο Θόδωρος Κουκάκης, ο οποίος ανακλήθηκε από την θέση του με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη όταν διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας, κατάγγειλε πως ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς να τον τραυματίσει. Ο νεαρός, από την άλλη, υποστήριξε πως ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο άνδρες, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε πως ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, όπως επίσης δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα