Ανάμεσα σε… δύο αγάπες ο Άγγελος!

Το σενάριο πρόσληψης του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας δεν είναι καινούργιο, ενώ δεν προκαλεί και έκπληξη. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει και υποψιάζονται ότι ενδεχομένως να υποκρύπτεται μία προσπάθεια… αποσύνθεσης της ομάδας, ενόψει της μάχης για τον τίτλο στο πρωτάθλημα!

Τα συμφέροντα που παίζονται είναι μεγάλα και οι καιροί αρκετά… επικίνδυνοι! Ο Άγγελος Αναστασιάδης φέρεται να δέχεται στενό πρέσινγκ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να είναι ο διάδοχος του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Το παιχνίδι του Μαρτίου με την Ουγγαρία αποτελεί την ύστατη ευκαιρία της Ελλάδας να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2016 και η λύση ενός έμπειρου και ικανού προπονητή, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, μοιάζει να αποτελεί μονόδρομο.

Ο δε Αναστασιάδης, εμφανίζεται πρόθυμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας, με μία βασική προϋπόθεση. Να μην εγκαταλείψει τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, σκοπεύει να ζητήσει την άδεια της ομάδας του, ενώ το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», οπότε η υπόθεσή του θα είναι ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα.

Στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, έχουν αρχίσει να εκφράζουν τους φόβους τους για τις συνέπειες της συγκεκριμένης ιστορίας, στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για… προβοκατόρικη ενέργεια, εμπλέκοντας τον προπονητή της ομάδας σε σενάρια αποχώρησης από τον πάγκο, στην πλέον κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στη δημιουργία της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία εμφανίζεται ικανή να κτυπήσει τον τίτλο, στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, η επιλογή της ΕΠΟ, ή η κυκλοφορία των σεναρίων, να προέρχονται από συγκεκριμένες πηγές, σκοπός των οποίων είναι να αποσυντονίσουν την προσπάθεια του έμπειρου προπονητή και των ποδοσφαιριστών του.

Στην παρούσα φάση δεν επιθυμούν να βγάλουν κάτι επίσημο στον «αέρα», καθώς συλλέγουν πληροφορίες και στοιχεία. Στο αμέσως επόμενο διάστημα όμως. Και εφόσον διαπιστωθεί πως όντως υπάρχει προβοκατόρικο σχέδιο πίσω απ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να κατονομάσουν και να πάρουν τα μέτρα τους, βάζοντας ένα τέρμα σε όλη αυτήν την ιστορία, η οποία, σε κάθε περίπτωση, προκαλεί συζητήσεις και αποπροσανατολίζει την ομάδα από τον στόχο της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα