Ανέβασε την προσφορά για Καπέλ ο Ολυμπιακός!

Εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ ο Ολυμπιακός, ανεβάζοντας την προσφορά του προς τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στα 4 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση του Ισπανού ακραίου επιθετικού, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ Γκονζάλεθ, θεωρεί τον 26άχρονο ποδοσφαιριστή «κλειδί» για τα αγωνιστικά του πλάνα. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στη Σεβίλλη και ο Μίτσελ τον περιβάλλει με μεγάλη εμπιστοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, η βελτιωμένη προσφορά του Ολυμπιακού δεν πλησιάζει στις απαιτήσεις των Πορτογάλων, οι οποίες κυμαίνονται στα 7 εκατομμύρια.

Παράλληλα, είναι μικρότερη από την πρόταση της αγγλικής Στόουκ, η οποία προσφέρει 4,6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και το δέλεαρ της συμμετοχής στην Premier League. Ο Ολυμπιακός δείχνει τη διάθεση να κυνηγήσει την υπόθεση του Ισπανού, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να μπει στη διαδικασία παζαριών, ούτε και να δαπανήσει ένα τόσο υψηλό ποσό για έναν ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα