Αναβολή του ΑΕΚ-Ατρόμητος η λύση στην κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου

Άντε κι αναβλήθηκε το ΑΕΚ Ατρόμητος που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 3/3 στις 19:30. Αυτό σημαίνει πως διακόπτεται οριστικά ο θεσμός του Κυπέλλου ή ότι μεταφέρεται το παιχνίδι σε μία άλλη ημερομηνία, τότε που το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχει εξυγιανθεί;

Όπως και πέρσι που η ρεβάνς του προημιτελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μετατέθηκε για μία πιο… βολική ημερομηνία, ματς στο οποίο οι Πειραιώτες νίκησαν τελικά στα χαρτιά, έτσι και φέτος έχουμε αγώνες που κρίνονται στα χαρτιά και παιχνίδια που αναβάλλονται και μετατίθενται. Παρά τις ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες του κυρίου Κοντονή, τίποτα δεν αλλάζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το χειρότερο όλης της Ευρώπης!
Ο υφυπουργός Αθλητισμού εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αναβάλλει τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ μέχρι να πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον των θεσμών του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Οριστική διακοπή είναι λίγο δύσκολο να υπάρξει, αφού αυτό συνεπάγεται να μη βγει καμία ομάδα στην Ευρώπη του χρόνου, κάτι που φαντάζει απίθανο. Ωστόσο, ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής έχει πάρει αρκετές… πρωτοποριακές αποφάσεις στη μέχρι στιγμής θητεία του και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα