Ανακοίνωσε Ελιακίμ Μανγκαλά η Μάντσεστερ Σίτι

Την απόκτηση του Ελιακίμ Μανγκαλά από την Πόρτο, ανακοίνωσε η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι «πολίτες», αν και δεσμεύονται από τις κυρώσεις του Financial Fair Play, φαίνεται ότι βρήκαν τρόπο να δικαιολογήσουν το ποσό που θα καταβάλουν στους «Δράκους» και κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με τους Πορτογάλους. Ο Γάλλος αμυντικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά υπέγραψε το πενταετές του συμβόλαιο.

Περιχαρής δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: «Η Σίτι είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Για μένα, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προόδου στην καριέρα μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους και πιστεύω πως ότι θα τα καταφέρω. Είμαι φιλόδοξος και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στην Αγγλία, διότι, κατά τη γνώμη μου, η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ ο Φερνάντο είναι καλό για μένα, διότι θα έχω έναν γνωστό μου από την Πόρτο, ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες που γνωρίζω από τη Γαλλία, όπως ο Μπακαρί Σανιά, ο Σαμίρ Νασρί και ο Γκαέλ Κλισί».

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι για το φετινό καλοκαίρι, μετά τους Σανιά, Φερνάντο, Βιλί Καμπαγιέρο, Λάμπαρντ και Ζουκουλίνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα