Ανακοίνωσε Χάινς η ΤΣΣΚΑ

Με κάθε επισημότητα πλέον, ο Κάιλ Χάινς θα είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε και από τον ρωσικό σύλλογο. Ο Αμερικανός άσος θα λάβει συνολικά 2,5 εκ. δολάρια, ενώ το συμβόλαιο του θα υπογραφεί στις 12 Ιουλίου, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο πρόεδρος της ομάδας του στρατού, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε: «Με την απόκτηση του Χάινς θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής και ένας γεννημένος νικητής, που πήρε τίτλους σχεδόν όπου κι αν έπαιξε. Αν και μικρότερος σε μέγεθος από τους αντιπάλους στη θέση του, έχει το πλεονέκτημα χάρη στην απίστευτη ενέργειά του, την κινητικότητά του, την καλή του άμυνα και την εξαιρετική του δουλειά στο ζωγραφιστό. Θα προσφέρει στο προπονητικό μας τιμ περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και την τακτική. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία πενταετία και το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να εξελίσσεται. Ελπίζουμε οι επιτυχίες του να συνεχιστούν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Με την προσθήκη του σίγουρα η γραμμή των ψηλών μας θα υποστεί περαιτέρω αλλαγές».

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Έτορε Μεσίνα σημείωσε με τη σειρά του: «Είναι η επιτομή του ομαδικού παίκτη. Μου άρεσε και τον σεβόμουν από την εποχή που έπαιζε στην Μπάμπεργκ. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι σκληρός, καλός ριμπάουντερ, χειρίζεται καλά την μπάλα και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για έναν ψηλό. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα