Ανακοίνωση-προειδοποίηση της Skoda Ξάνθη

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως γνωρίζει την ταυτότητα του οπαδού που πέταξε ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου στο πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν το δημοσιοποιεί παρά το ότι στοίχισε στην ομάδα 3.000 ευρώ!

Προειδοποιεί, όμως, πως αυτή είναι η τελευταία φορά και πως από δω και στο εξής θα προβαίνει σε νομικές ενέργειες σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την ρίψη ενός μπουκαλιού νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με χρηματικό πρόστιμο 3.000 €.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γνωρίζει τα στοιχεία του φιλάθλου που έριξε το μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Για πρώτη και τελευταία φορά δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία του και δεν κινείται νομικά κατά αυτού για να διεκδικήσει την αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη.

Από την επόμενη αγωνιστική (SKODA ΞΑΝΘΗ – Παναθηναϊκός) και για όλους τους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ονομάζει τον δράστη ενεργειών που θα βλάπτουν την ομάδα μας και θα κινείται κατά αυτού νομικά, διεκδικώντας αποζημίωση για κάθε ποινή (οικονομική ή αγωνιστική) που τυχόν θα της επιβληθεί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ πιστή στο φίλαθλο πνεύμα και στους κανόνες της αθλητικής συμπεριφοράς, ζητά από τους οπαδούς μας την ενθάρρυνσή τους, το χειροκρότημά τους, την υποστήριξή τους, την αγάπη τους για την ομάδα μας.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα