Ο Νταβίντ Λουίζ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην ΠΣΖ

Στην επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε ο διεθνής Βραζιλιάνος Νταβίντ Λουίζ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του.

Οι Παριζιάνοι θα καταβάλλουν το ποσό των 49 εκατομμυρίων ευρώ στους «μπλε», το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για αμυντικό ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής Βραζιλιάνος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, μιλώντας στη γαλλική L’ Equipe: «Είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, μία νέα προοπτική, μία νέα χώρα, μια νέα γλώσσα. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος στην Τσέλσι, κέρδισα μεγάλους τίτλους, έκανα φίλους, σεβάστηκα τους πάντες, αλλά πιστεύω πως ολοκλήρωσα τον κύκλο μου.

Τώρα θα ξεκινήσω έναν καινούργιο στην Παρί, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα περιμένω τα τυπικά μόλις ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος και ολοκληρωθεί η σύνταξη των εγγράφων. Όλα έχουν τελειώσει. Είναι επίσημο. Είμαι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν! Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ευλογημένος. Έχω παίξει σε μεγάλα κλαμπ και σε όμορφες πόλεις. Θα έχω την ευκαιρία να εξερευνήσω και άλλα πράγματα με την Παρί, στο Παρίσι. Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους ακόμα.

Φυσικά και μέτρησε η παρουσία του Τιάγκο στην Παρί. Είναι πολύ καλός μου φίλος και ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι πραγματικά καλά μαζί τους. Είναι φανταστικό να δουλεύεις με ποδοσφαιριστές που έχουν τόσο ταλέντο, ιδιαίτερα όταν συνδυάζουν και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα