Ανανέωσαν στην Μπάγερν οι Λαμ και Μίλερ!

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Φίλιπ Λαμ και τον Τόμας Μίλερ προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου, διαψεύδοντας – στην περίπτωση του δεύτερου – τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι.

Ο αρχηγός Φίλιπ Λαμ, υπέγραψε μέχρι το 2018 και όπως όλα δείχνουν, θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Βαυαρίας. Ο Τόμας Μίλερ υπέγραψε μέχρι το 2019 και έβαλε ένα τέλος στα σενάρια, ιδιαίτερα σε εκείνα που αφορούσαν στις σχέσεις του με τον τεχνικό της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ Χάιντζ Ρουμινίγκε, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς, όπως τόνισε, προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας…

«Ο Φίλιπ Λαμ και ο Τόμας Μίλερ αποτελούν πολύ σημαντικά εργαλεία στο κτίσιμο της ομάδας. Και οι δύο προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου, παίζουν σε μας από την αρχή της καριέρας τους και θα επιτελέσουν σημαντικό ρόλο και στο μέλλον. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και οι δύο επέλεξαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί μας».

Ο Φίλιπ Λαμ δήλωσε από την πλευρά του: «Και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Σίγουρα θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο και θα τελειώσω την καριέρα μου στην Μπάγερν. Αυτό ήταν πάντα η επιθυμία μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος».

Ο Τόμας Μίλερ δήλωσε: «Κάναμε πολύ καλές συζητήσεις και πείστηκα ότι είμαι σημαντικός για την Μπάγερν και ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος. Θέλω να είμαι βασικό στέλεχος του σχεδιασμού. Η Μπάγερν Μονάχου είναι η ομάδα μου από το 2000 και θα είναι και τα επόμενα χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα