Ανανέωσε και ο Ντάντε στην Μπάγερν

Δυναμικά ξεκίνησε τη θητεία του στην προεδρία της Μπάγερν Μονάχου ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. Μετά την επέκταση συμβολαίου με τον Αριέν Ρομπέν, σειρά πήρε ο Ντάντε Μπονφίμ Κόστα Σάντος, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2017…

«Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου να έρθω στην Μπάγερν. Όλα εδώ είναι υπέροχα, ο σύλλογος, η ομάδα, ο κόσμος, οι τίτλοι. Η Μπάγερν είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα. Γι’ αυτό δέχτηκα αμέσως την πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2017 και είμαι βέβαιος πως και τα επόμενα χρόνια θα έχουμε επιτυχίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Ο Ντάντε είναι 30 ετών και ανήκει στο δυναμικό των «Βαυαρών» από το 2012. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Χουβεντούντε και πραγματοποίησε το άλμα στην ευρωπαϊκή αγορά σε ηλικία μόλις 21 χρόνων, φορώντας τη φανέλα της γαλλικής Λιλ. Επόμενος σταθμός του ήταν το Βέλγιο, όπου αγωνίστηκε με τις Σαρλερουά και Σταντάρ Λιέγης. Το 2009 πήρε μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα στην Γκλάντμπαχ. Είναι διεθνής με τη Βραζιλία και έχει 13 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα