Αναστασίου: «Δεν θα ανεχτώ αδιαφορία!»

Απειλητικός προς τους ποδοσφαιριστές του που θα δείξουν αδιαφορία στα υπόλοιπα παιχνίδια για το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σύμφωνα με δημοσιεύματα, είπε τα εξής λόγια στους παίκτες του μετά το φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Η ομάδα έχει στόχο τη δεύτερη θέση. Δεν υπάρχει δυνατότητα αποτυχίας σε αυτό. Ο στόχος πρέπει να επιτευχθεί και αυτό θα γίνει με όσους νιώθουν έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για να προσφέρουν. Δεν υπάρχουν πια ευκαιρίες. Ο καθένας θα παίρνει αυτό που του αξίζει. Αδιαφορία δεν θα είναι ανεκτή. Όσοι έχουν διάθεση να παλέψουν θα είναι μαζί μας

Είναι ντροπιαστική η εικόνα που δείξαμε. Ήταν σαν να μην κατεβήκαμε να παίξουμε. Πρέπει να συνέλθετε άμεσα! Είναι απαράδεκτο να προηγούμαστε στο ημίχρονο με 2-0, να έχουμε πει στα αποδυτήρια τι να προσέξουμε και τι πρέπει να διορθώσουμε και εσείς να μην κάνετε τίποτα από όλα αυτά. Από συγκυρία δεν χάσαμε. Για ποιο λόγο δεν κάνατε τίποτα από όσα είπαμε; Για ποιο λόγο ήσασταν άτολμοι και φοβισμένοι; Δεν δέχομαι ότι χάθηκε το κίνητρο επειδή χάσαμε το πρωτάθλημα.

Δεν τα παρατάμε. Είμαστε στον Παναθηναϊκό και οφείλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους και να πετύχουμε τον μοναδικό στόχο που έχουμε, την πρώτη θέση στα play off. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορείτε ή δεν είσαστε σε ψυχολογική κατάσταση να βοηθήσετε. Εδώ είμαι εγώ και περιμένω να μου το πείτε για να ξέρω τι θα κάνω. Σας προειδοποιώ ότι δεν πρόκειται να ανεχθώ παρόμοια εικόνα σε όσα παιχνίδια απομένουν»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα