Ανατροπή δεδομένων με Χουλτ

Μια απρόσμενα θετική για τον Παναθηναϊκό ανατροπή, έγινε στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ. Ο 27χρονος μπακ, άλλαξε στάση – διαφοροποιούμενος από τον μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν – απέναντι στους τριφυλλοφόρους. Σήμερα (8/1) παρουσιάστηκε «μαλακωμένος» και συναίνεσε στο αίτημα των «πράσινων» για αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του. Η εξέταση της οποίας, ορίστηκε για τις 15 Ιανουαρίου.

Πλέον, ο Σουηδός δεν είναι άτεγκτος. Το αντίθετο. Δηλώνει έτοιμος να αποσύρει την προσφυγή και να πάρει μετεγγραφή. Διαδικασία που – αν υλοποιηθεί – θα φέρει στα ταμεία του Παναθηναϊκού και ορισμένα χρήματα. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να καλύπτει τις αγωνιστικές και οικονομικές του απαιτήσεις.

Τα νέα δεδομένα, στο μυαλό αρκετών παρατηρητών, σχετίστηκαν με την πρόσφατη δήλωση του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο οποίος, θυμίζουμε, είχε πει στα αρμόδια στελέχη της ΠΑΕ ότι αν θέλουν παίκτη από τον Παναθηναϊκό, μπορούν να τον πάρουν στους «ασπρόμαυρους» μόνο με μετεγγραφή. Δηλαδή, πληρώνοντας αντίτιμο.

Αντίθετη πορεία ακολουθεί ο Γιώργος Κουτρουμπής. Επιμένει να διεκδικεί από τον Παναθηναϊκό αυτά που (υποστηρίζει ότι) του οφείλονται. Μάλιστα, σήμερα ο δικηγόρος του έκανε την επικαιροποίηση της προσφυγής. Δηλαδή, απέσυρε την πρώτη και κατέθεσε νέα. Η οποία – αυξάνει το ποσό που ζητάει – και ορίστηκε να εκδικαστεί, από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την ερχόμενη Δευτέρα (15/1).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα