«Ανεβαίνουμε επίπεδο και ονειρευόμαστε»!

Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να διατηρήσει την παντοκρατορία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και να μπει στο κλαμπ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Η εμφάνιση στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, έδειξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε καλό δρόμο, γεγονός που γέμισε ικανοποίηση τον ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, εκφράζοντας την ικανοποίησή του παρά την ήττα με 3-2. Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας έστειλε το μήνυμά του και στην… ελληνική πραγματικότητα, λέγοντας πως δεν καταπιάνεται με μικρότητες, ούτε με τη λάσπη που εκτοξεύεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού:

«Όλοι υπολογίζουν και σέβονται τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Όλοι είμαστε περήφανοι. Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει και μεγαλώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε, ανεβαίνουμε επίπεδο και ονειρευόμαστε. Δεν καταπιανόμαστε ούτε με μικρότητες ούτε με τη λάσπη. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προχωράμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι στην Ελλάδα.

Όλοι Βλέπουμε ότι σήμερα (σ.σ. την Τρίτη) μας γύρισε η τύχη την πλάτη αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη και στις λεπτομέρειες δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Είδατε τι έγινε στα τελευταία 20 λεπτά με τι πάθος παίξαμε και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν είναι τυχαίο. Όλοι υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και τον σέβονται και αυτό μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά.

Είχαμε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, της οποίας ηγείται ένας άνθρωπος νέος. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και σίγουρα το να ανταλλάζεις απόψεις για να διορθωθούν κάποια πράγματα μόνο καλό μας κάνει και στο σύλλογό μας. Αισιοδοξούμε για τη συνέχεια και γι ‘αυτό τα δίνουμε όλα. Με το ίδιο πάθος και δύναμη συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα