Ανοιγμα στους αποχωρήσαντες από το ΣΥΡΙΖΑ

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑ»

Ανοιγμα σε εκείνους που αποχώρησαν έκανε ο νέος γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας επιβεβαιώνοντας με απόλυτο τρόπο σχετικό δημοσίευμα της «Α» προ 15 ημερών.

«Για μας το κόμμα και η κυβέρνηση είναι οι δύο βασικοί πυλώνες για την αριστερή διακυβέρνηση της χώρας και νομίζω ότι εάν αυτό είναι το σημείο αναφοράς τους, τότε το κόμμα μπορεί να παρεμβαίνει, να στηρίζει, να είναι σταθερά δίπλα στην κυβέρνηση. Αλλά ταυτόχρονα να μεταφέρει και να είναι ένας αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών προς αυτή την κυβέρνηση», δήλωσε στην εκπομπή “Ανοιχτά Μικρόφωνα” του ραδιοσταθμού “Πρακτορείο 104,9”, ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

«Η αριστερή διακυβέρνηση η οποία έχει τα στοιχεία των ανατροπών, των αλλαγών και των ρήξεων περνάει μέσα από τις καθημερινές αλλαγές», είπε ο κ. Ρήγας, δηλώνοντας ότι αυτές τις αλλαγές θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα αλλά και ως κυβέρνηση.

Ο νέος γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματος που αποχώρησαν διαβεβαίωσε ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε όποιους συντρόφους θέλουν να το υπηρετήσουν ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο καταστατικό στο δρόμο προς το συνέδριο και απέκλεισε κάθε στροφή προς τη σοσιαλδημοκρατία, την οποία χαρακτήρισε «ουρά του νεοφιλελευθερισμού».

Αναφορικά με τα οικονομικά του κόμματος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται μόνο στα μέλη του και χαρακτήρισε υπερβολικά τα ποσά που ακούγονται ότι θα κοστίσει η προεδρική εκλογή στη ΝΔ.

 

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα