Αντσελότι: «Το καλοκαίρι η απόφαση για Τσικαρίτο»

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για την παραμονή ή όχι του Χαβιέρ Ερντάντεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πλέον αρμόδιος απάντησε πως η απόφαση θα ληφθεί το καλοκαίρι…

Κόντρα στα σενάρια και στις… προβλέψεις των… ειδικών, ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, ξεκαθάρισε πως το μέλλον του Μεξικανού επιθετικού στην ομάδα του θα διευκρινιστεί μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα σενάρια, ο «Τσικαρίτο» θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του και θα παραχωρηθεί εκ νέου σε άλλη ομάδα, με τη Σαουθάμπτον να εμφανίζεται ως τον πιθανότερο προορισμό του.

Όλα αυτά βέβαια, εμπεριέχουν έντονο το στοιχείο της… φαντασίας, καθώς ο μοναδικός αρμόδιος να αποφασίσει, είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Το μέλλον του Τσικαρίτο θα αποφασιστεί το καλοκαίρι. Μου αρέσει πολύ ο επαγγελματισμός που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έχει την ευκαιρία να σκοράρει, το κάνει. Για έναν προπονητή, το να έχει παίκτες με τα συγκεκριμένα στοιχεία, είναι πάντα θετικό. Όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι με τον Τσικαρίτο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα