Ανυποχώρητος ο δήμαρχος για το γήπεδο…

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο Άρης Βασιλόπουλος, όπως ξεκαθάρισε σε αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν νωρίτερα στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Και μπορεί η συνάντηση να έγινε σε ήρεμο κλίμα, εντούτοις ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας παρέμενε ανυποχώρητος στις θέσεις του (οι οποίες, βέβαια, κατά καιρούς αλλάζουν, μιας και η στάση του για το γήπεδο της ΑΕΚ δεν είναι πάντα ξεκάθαρη).

Ο κ. Βασιλόπουλος ζήτησε από τους οπαδούς της ΑΕΚ να καταδικάσουν τα χθεσινά επεισόδια, ενώ εκείνοι από την πλευρά τους τόνισαν πως δεν είναι αυτή η αρμοδιότητά τους. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος επανέλαβε πως είναι αρνητικός στην παραχώρηση 2,5 στρεμμάτων από το άλσος, κάτι που ωστόσο έχει γίνει ήδη βάσει νόμου.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βασιλόπουλος εξέφρασε την αντίθεση του για την υπογειοποίηση του δρόμου (“δεν είναι απαραίτητη”, είπε χαρακτηριστικά).

Εν κατακλείδι, η συνάντηση των δύο πλευρών ήταν άκαρπη, αφού για άλλη μια φορά η στάση του δήμου ήταν ανυποχώρητη και δεν βρέθηκε το παραμικρό σημείο επαφής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα