«Αν στηθούν κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 45%»

Στα σενάρια που διακινούνται τον τελευταίο καιρό και τα οποία κάνουν λόγο για εκλογές αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του “MEGA εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα εγκριθεί και θα ψηφιστεί η συμφωνία που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι με τη συμφωνία αυτή «θα βάζει φρένο στον κατήφορο».

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι η συμφωνία θα εγκριθεί και ψηφιστεί για λόγους πολιτικής ευθύνης, προσθέτοντας ότι όσοι θεωρούν ότι η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων στον ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε φαινόμενα ρήξης ή σε πτώση κυβέρνησης “απλώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται”.

“Αν δεν υπάρξει η επιβεβαίωση της δεδηλωμένης στη διαδικασία ψήφιστης της συμφωνίας, ο πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες ζητώντας την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης. Σε μια τέτοια περίπτωση -που εκτιμώ ότι δεν θα συμβεί- ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 45% και όχι 36%”, τόνισε σχετικά ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλιου.

Για το διορισμό Παναρίτη

Αναφορικά με τον διορισμό της Έλενας Παναρίτη ως εκπροσώπου του ΔΝΤ της Ελλάδας και στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι δεν ήταν ο πρώτος που αντέδρασε, το θέμα θε εξεταστεί συλλογικά, ενώ εστίασε στην επίτευξη της καλύτερης συμφωνίας, που όπως είπε προέχει.

“Θέματα που αφορούν σε επιλογές προσώπων και σε σχετικές διαδικασίες, θα εξεταστούν συλλογικά μετά τη συμφωνία με τους κανόνες που προβλέπονται”, επισήμανε.

“Στηρίζω την κυβέρνηση και όλα της μέλη. Ο Τσίπρας με τη συμβολή όλου του οικονομικού μας επιτελείου δίνει μια μεγάλη μάχη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα