Αξιοπρεπέστατη η Εθνική, 2-1 το Μαυροβούνιο

Δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά ελαφρώς βαρετό και ο Γιόχαν Κρόιφ ίσως να είχε… ενστάσεις, αλλά τουλάχιστον η Εθνική μας ομάδα ήταν σοβαρή και μετά από καιρό φανέρωσε το πρόσωπο που μας είχε συνηθίζει.

Η νίκη επί του Μαυροβουνίου με 2-1 στο φιλικό του Φαλήρου ήρθε κυρίως στο καλό διάβασμα του αγώνα από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος παρέταξε την Εθνική με 3-6-1 στο πρώτο μέρος και με 3-5-2 στην επανάληψη, εξασφαλίζοντας την καλή άμυνα στο πρώτο μέρος, «χτυπώντας» το ματς στην επανάληψη!
Ο Τζαβέλλας με εκτέλεση φάουλ στο 54’ και ο Καρέλης με θαυμάσιο πλασέ στο 63’ (ασίστ Φορτούνη) πέτυχαν τα γκολ της «γαλανόλευκης», ενώ είχε ισοφαρίσει ο Τομάσεβιτς στο 56’.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανωλάς (66’ Οικονόμου), Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης (85’ Σιόβας), Τοροσίδης (85’ Τζιόλης), Σάμαρης, Πέτσος, Μάνταλος (46’ Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου (90’+ Ταχτσίδης).
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μιγιάτοβιτς, Μάρουσιτς, Σάβελιτς, Σίμιτς, Τομάσεβιτς (75’ Σβέροτιτς), Βούκσεβιτς, Σέκσιτς, Ρόντιτς, Μπάκιτς (75’ Γκρμπιτς), Μουγκόσα (69’ Ραΐσεβιτς), Μπετσιράι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα