«Απάντηση» Μουρίνιο στον Αζάρ!

Η είδηση θα ήταν αν το άφηνε να περάσει… έτσι! Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε δημοσίως στον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Έντιν Αζάρ, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο, άσκησε κριτική για την τακτική του!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο αποκλεισμός της Τσέλσι από το Champions League προκάλεσε κλυδωνισμούς στην… καρέκλα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος, φυσικά, δεν θέλησε να αμυνθεί, όπως συνηθίζει να κάνει στο γήπεδο, αλλά βγήκε στην επίθεση και καταφέρθηκε εναντίον όλων όσων τον κακολόγησαν. Ένας από αυτούς, ήταν και ο Βέλγος μέσος της ομάδας του, Έντιν Αζάρ, ο οποίος είχε ασκήσει κριτική στην τακτική που ακολουθεί ο Πορτογάλος κόουτς.

Ο Μουρίνιο δεν αφήνει τίποτε να… πέσει κάτω. Ακριβώς αυτό έπραξε και τώρα. Απάντησε σε όλους, μίλησε για την καριέρα του, για τις επιδόσεις της φετινής Τσέλσι, έκανε τη σύγκριση με τις προηγούμενες περιόδους και τελικά, δεν άφησε αναπάντητη ούτε την ατάκα του ποδοσφαιριστή του, λέγοντας: «Ο Αζάρ δεν είναι αυτό το είδος του ποδοσφαιριστή που μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου και να του εμπιστευθείς τη ζωή σου! Δεν είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που θα θυσιάσει τα πάντα για το κλαμπ που αγωνίζεται. Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος. Μιλάω μαζί του όλη τη σεζόν και προσπαθώ να τον βελτιώσω. Παρόλα αυτά, άκουσα τη συνέντευξη που έδωσε και δεν είδα πουθενά κριτική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα