Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στους Μπάρμπα, Αμαραντίδη, Ιωάννου!

Τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επέβαλλαν στους τρεις παίκτες της Βέροιας που απολογήθηκαν για το περιβόητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον Γενάρη του 2013, ο εισαγγελέας και ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς!

Τόσο ο Κώστας Μπάρμπας, ο οποίος πέρασε πρώτος το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, όσο και οι Δημήτρης Αμαραντίδης και Ηλίας Ιωάννου, κατέθεσαν τη Δευτέρα (8/6) την απολογία τους και ακολούθως μεταφέρθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα, όπου τους ανακοινώθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης από τη χώρα, ο οποίος επιβάλλεται σε κατηγορούμενους ύποπτους προς φυγή. Στους τρεις παίκτες δεν επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, καθώς, επί της ουσίας, θα τους διέκοπτε την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Μετά την απολογία των τριών παικτών, ο δικηγόρος του Κώστα Μπάρμπα, Ζαχαρίας Κεσές, προχώρησε σε δηλώσεις, αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα ότι το… παιχνίδι παίζεται σε άλλο επίπεδο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Απαντήσαμε σε ό,τι ερωτηθήκαμε. Ο πελάτης μου δεν έχει τίποτα να κρύψει. Προχωράμε, ότι είχαμε να συνεισφέρουμε στην υπόθεση το έχουμε συνεισφέρει», είπε ο εκπρόσωπος του Μπάρμπα αρχικά, ενώ για το αν ξαφνιάστηκε για τον περιοριστικό όρο που επιβλήθηκε στον πελάτη του, ανέφερε: «Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να του επιβληθεί, αλλά δεν μας απασχολεί αυτό. Ο πελάτης μου έκανε ό,τι μπορούσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προφανώς και τις αρνήθηκε, άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και είναι πολλά τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν και σίγουρα δεν αφορούν έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μια αντιπαράθεση που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο».

Η «παρέλαση» των ποδοσφαιριστών της Βέροιας από το γραφείο του ειδικού ανακριτή θα συνεχιστεί την Τρίτη (9/6), με τους Δημήτρη Μάνο και Χαράλαμπο Παυλίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα