Απεσταλμένος της Euroleague ο Δημήτρης Δανιήλ

Την ευθύνη εκμάθησης των βασικών του μπάσκετ τη χώρα της Κίνας σε έναν νεαρό Έλληνα προπονητή ανέθεσε η Euroleague καθώς ο «εκλεκτός» της είναι ο 32χρονος, Δημήτρης Δανιήλ.

H Euroleague Basketball κατά τη νέα της συνεργασία με το Beijing Sports Land , με σκοπό να φέρει την τεχνογνωσία των ευρωπαϊκού μπάσκετ πιο κοντά στους επαγγελματίες και νέους μπασκετμπολίστες στην Κίνα, μέσα από μια σειρά camp που θα πραγματοποιηθούν, στέλνει στη μακρινή χώρα, τον Έλληνα προπονητή μπάσκετ.

Στο επίκεντρο αυτού του project θα βρεθεί η αξιοποίηση των νεαρών καλαθοσφαιριστών  στην Κίνα, όπου η δημοτικότητα του μπάσκετ έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο αριθμό ταλέντων.

Η πρώτη προγραμματισμένη εκδήλωση αυτής της προσπάθειας  θα είναι ένα Basketball Camp για νέους, που θα διεξαχθεί από Ευρωπαίους προπονητές, με τη συμμετοχή 600 μαθητών μεταξύ 7και 28 Ιούλιου.

Η συμμετοχή του Δημήτρη Δανιήλ, αποτελεί μια μεγάλη προσωπική επιτυχία, αλλά και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το ελληνικό μπάσκετ, που εξακολουθεί να αποτελεί ένα πολύ καλό πρεσβευτή για την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα