Αποκτά χαρακτήρα η ΑΕΚ του Πογιέτ!

Ομαδικό πνεύμα, σωστή αντιμετώπιση του αγώνα και καλό παιχνίδι από όλους τους παίκτες, από τον τερματοφύλακα μέχρι το σέντερ φορ. Αυτή ήταν η ΑΕΚ στα Γιάννινα και γι’ αυτό συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα. Το εύκολο 0-2 οφείλεται προφανώς και στη νέα απόκρουση πέναλτι του Ανέστη (στο 0-1), αλλά σε γενικές γραμμές προήλθε από την προσηλωμένη παρουσία όλων των παικτών για 75 λεπτά, αλλά και από τις αντοχές που έδειξαν οι παίκτες στο μοναδικό τέταρτο που πίεσε ο ΠΑΣ, από το 30’ μέχρι το 45’.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, είχε πέντε μεγάλους πρωταγωνιστές. Πέραν του Γιάννη Ανέστη που συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις (το πέναλτι του Τσουκαλά το έπιασε στο 38’), πρωταγωνίστησαν οι γνώριμοι σκόρερ της, ο Βάργκας (στο 6’) και ο Μπαρμπόσα (στο 59’), ο μόνιμος ασίστμαν από τα πλάγια, ο Γκάλο, και φυσικά ο άνθρωπος που μετέχει συχνά πια στα γκολ της ΑΕΚ, ο Γιόχανσον (αυτή τη φορά με θαυμάσια ασίστ «μισό γκολ»).

Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν και στον Πογιέτ για το εξαιρετικά βελτιωμένο σύνολο που παρουσιάζει, καθώς στα Γιάννινα οι παίκτες του πήραν το ματς χάρη στο καλό στήσιμο και στα ασταμάτητα κλεψίματα που έκαναν στη μεσαία γραμμή. Μετά το 66’ άλλαξε πάλι το σύστημα σε 3-5-2 και μετά η ομάδα του δεν απειλήθηκε, αλλά ούτε απείλησε με τρίτο γκολ.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Γιάκος (70′ Ηλιάδης), Μανιάς, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος (46′ Κοζορώνης), Ακόστα, Μιχαήλ, Λίλα (62′ Ναδάλες), Ίλιτς, Σκόνδρας.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Σιμόες (89’ Μπουονανότε), Μάνταλος (66’ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Βάργκας (46’ Τζιμπούρ), Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα