Απολύθηκε… εξαφανισμένος υπάλληλος της Βουλής

Ένας υπάλληλος της Βουλής, ο οποίος είχε… εξαφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από την εργασία του, απολύθηκε έπειτα από απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο  υπάλληλος δούλευε στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου αλλά  είχε περιπέσει σε αφάνεια για περισσότερους από έξι μήνες. Μάλιστα, παρότι ειδοποιήθηκε να επιστρέψει, δεν το έκανε.

Αφού πέρασαν τέσσερις μήνες από την τελευταία ημέρα που εμφανίστηκε στο πόστο του, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής το οποίο  αποφάσισε να τον θέσει σε αργία μέχρι νεοτέρας. Με άλλα λόγια, του επιβλήθηκε διακοπή μισθού και υπερωριών.

Το γεγονός αυτό έκανε τον υπάλληλο να επιστρέψει στη Βουλή αλλά με… άγριες διαθέσεις καθώς πήγε στο λογιστήριο και -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- διαμαρτυρήθηκε για τη διακοπή του μισθού και προκάλεσε καυγά! Η συμπεριφορά του είχε ως συνέπεια τη δεύτερη παραπομπή του στο πειθαρχικό αυτή τη φορά με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης. Το πειθαρχικό έκρινε ότι πρέπει να απολυθεί, όπως και συνέβη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα