Αποσύρεται η Στουρμ Γκρατς για Σίλντενφελντ

Η Στουρμ Γκρατς δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Ντιναμό Μόσχας για την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού, Γκόρντον Σίλντενφελντ και απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον διεθνή στόπερ.

Σύμφωνα με αυστριακά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Στουρμ δεν έπεισε τους Ρώσους με τα επιχειρήματά της και δεν κατέστη δυνατή να έρθει σε συμφωνία μαζί τους. Πλέον, αναζητεί άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνάς της, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στον Παναθηναϊκό. Την περίοδο που πέρασε, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αγωνίστηκε δανεικός στους «πράσινους» και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου και την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ο Κροάτης θέλει να παραμείνει στο σύλλογο της Αθήνας, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται από τις διοικήσεις των δύο ομάδων και από το κατά πόσο είναι διατεθειμένες να καταλήξουν σε συμφωνία. Συμπερασματικά, οι Αυστριακοί εκτιμούν ότι ο Σίντενφελντ θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό και τη νέα περίοδο. Ωστόσο η κατάσταση δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη. Και αυτό διότι το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας και για το λόγο αυτό δεν έχει κλείσει ακόμη η υπόθεση του Κροάτη στόπερ. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα αυστριακής ιστοσελίδας, εξελίξεις αναμένονται μετά το Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα