Αποχωρεί με… ελαφρά για Βιεϊρίνια

Εξ αρχής η επιχείρηση μεταγραφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ φάνταζε ως ένα όνειρο θερινής νυκτός. Τα οικονομικά δεδομένα και οι προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια του ο Πορτογάλος ήταν σαφώς εκτός… ορίων όχι μόνο του «Δικεφάλου», αλλά γενικότερα των ελληνικών δεδομένων.

Μόλις χθες έγινε γνωστή από τα γερμανικά ΜΜΕ η πρόθεση της Σάλκε να καταθέσει πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, ποσό είναι κατά 1 εκατ. ευρώ μεγαλύτερη απ’ αυτά που του προσφέρει η νυν ομάδα του Βόλφσμπουργκ. Από τη στιγμή που η οικονομική υπέρβαση του ΠΑΟΚ έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ, ήταν εκ προοιμίου αδύνατη η επιστροφή του Πορτογάλου. Ήδη, η ΠΑΕ κατεβάζει τους τόνους, λέγοντας ότι δεν τίθεται τώρα θέμα επιστροφής του στην ομάδα, παρά μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος.

Την απάντηση την έδωσε σήμερα ο ίδιος με δηλώσεις του:

«Μια μέρα θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο καθένας, ακόμη και εγώ σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο, αλλά δεν είναι. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο πριν. Είναι απλό. Δεν έχουμε βρει ακόμη μια λύση που θα αφήσει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα