Αποχώρησε από την Τουρκία ο Βιτόλο

Βραχύβιο αποδείχτηκε το πέρασμα του Βίκτορ Βιτόλο από την Τουρκία και συγκεκριμένα από την Ελάγκισπορ καθώς ο Ισπανός μετά από έξι μήνες παραμονής κούνησε «μαντήλι».

Συγκεκριμένα, ο τουρκικός σύλλογος του κατέθεσε πρόταση να μειώσει τις αποδοχές και όπως ήταν αναμενόμενο (αφού σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είχε ανάλογη στάση) αρνήθηκε, καταθέτοντας προσφυγή στη FIFA με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

«Αθέτησαν τη συμφωνία μας, προσπαθώντας να παραβιάσουν το συμβόλαιο και οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην ομάδα, αναγκάζουν τον σύλλογο να κάνει μειώσεις στους υψηλόμισθους. Ήταν υποχρεωμένοι όμως να τηρήσουν το τριετές συμβόλαιο, αλλά πλέον είμαι ελεύθερος», δήλωσε ο Βιτόλο και τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, την Τενερίφη.

«Πρώτη μου επιλογή είναι να επιστρέψω στην οικογένεια μου, διότι λείπω δέκα χρόνια από αυτήν, όμως πρέπει να περιμένω, διότι έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον προπονητή της Τενερίφης και μου αρέσει το πώς παίζει η ομάδα», κατέληξε ο Βιτόλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα