Από τη Λέστερ στο Τορίνο και τη Γιουβέντους

Ένα φαινόμενο στη φετινή Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, είναι ο Τζέιμς Βάρντι. Ο άνθρωπος που σήκωσε το… κάρο στα 28 του και με τα γκολ του, οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Premier League.

Το δεύτερο φαινόμενο είναι ο ίδιος ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος προερχόταν από την… ψυχρολουσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και το κάζο από τα Νησιά Φερόε! Υπάρχει και ένα τρίτο φαινόμενο. Ο Γάλλος Ενγκολό Καντέ. Ο ποδοσφαιριστής των «αλεπούδων» έβγαλε μάτια και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο της Βρετανίας.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, είναι η Γιουβέντους, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Μαρκίσιο. Ο Ιταλός παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή και όπως όλα δείχνουν, θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός, ενώ η επανένταξή του στον κανονικό ρυθμό, θα χρειαστεί πολλούς μήνες.

Ο Ενγκολό αποτελεί τη μία λύση για τη «Γηραιά Κυρία». Η άλλη αφορά τον μέσο της Βαλένθια Αντρέ Γκόμες, με τον οποίο έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Με δεδομένη την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν στην Premier League, ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν δέχεται να μπει στη διαδικασία, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Λέστερ, η οποία δίνει μάχη να κρατηθεί στην κορυφή της Premier League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα