Αριστερό μπακ ψάχνουν στο λιμάνι

 

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς εκεί εντοπίζεται αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο κενό στο ρόστερ.

Ο Πάουλο Μπέντο είχε διαπιστώσει μέσα στο καλοκαίρι πως εκτός του Ντε Λα Μπέγια δεν έχει άλλο κλασικό αριστερό μπακ στη διάθεσή του, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν πρόλαβαν να πάρουν ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς οι διαπραγματεύσεις με Γάλλο πλάγιο αμυντικό δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ο Ντε Λα Μπέγια στα 32 του είναι αδύνατο να παίζει συνέχεια σε ελληνικό πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ κι έχει βγάλει ήδη κάποιους μικροτραυματισμούς λόγω της φυσιολογικής κόπωσης γι’ αυτό ο Μπέντο έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει να εξετάζουν και πάλι μία λίστα με παίκτες από το εξωτερικό, ενώ σε αυτή υπάρχουν και εναλλακτικές μία εκ των οποίων είναι ο 18χρονος Αλέξανδρος Κατράνης, διεθνής με την Κ19. Είναι ένας αρκετά ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα και ομάδων του εξωτερικού.

Τέλος, ως περίπτωση «παίζει» και του Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος λίγο έλειψε να μείνει το καλοκαίρι. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος είναι μη κοινοτικός, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου άνοιξε μία θέση. Ο Όσκαρ Καρντόσο μπορεί να είναι Παραγουανός αλλά διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα