Ας μην υποτιμάμε την Ξάνθη!

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ "ΖΩΓΡΑΦΙΑ" ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Λίγοι ίσως παρακολούθησαν τον αγώνα του Πλατανιά με την Ξάνθη για τη δεύτερη αγωνιστική της Σουρωτή Super League. Οι Ακρίτες στο πρώτο ημίχρονο παρέδωσαν μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου και το 0-2 που είχε διαμορφωθεί λίγο μετά το μισάωρο φάνταζε λίγο.

Ο Μίρκα Ράσταβατς επέλεξε ένα 4-3-3 με το Ζίβφκοβιτς στο τέρμα τις λίγες φορές που χρειάστηκε να είναι εντυπωσιακός. Ο Κασάδο αριστερά στην άμυνα, ο Μπαξεβανίδης δεξιά και οι Φλίσκας, Λισγάρας στα στόπερ απροσπέλαστοι. Αμυντικός μέσος ο Καμαρά, με τον Ντε Λούκας στα δεξιά του και τον Λουσέρο στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γεντρίσεκ, με τον Μπρίτο στα δεξιά του και τον Κίκε στα αριστερά. Μία ομάδα με σκληροτράχηλη ελληνική άμυνα, και με μεσαία και επιθετική γραμμή γεμάτη ξένους με ποιότητα.

Αν συνεχίσει έτσι η Ξάνθη θα διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στην πεντάδα που είναι το ζητούμενο για πολλές ομάδες της Λίγκας (Πανιώνιος, Αστέρας, Ατρόμητος, ΠΑΣ και Ξάνθη κατά κύριο λόγο).

Δείτε το προσωπικό γκολ του απίστευτου Μπρίτο που θα κάνει ζημιές και το δεύτερο ομαδικό τέρμα της Ξάνθης, ορισμός του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου με τους Λουσέρο και Ντε Λούκας να κρύβουν την μπάλα

Οι δύο γκολάρες της Ξάνθης

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα