«Ασέβεια προς τον ΠΑΟΚ ο ορισμός Δημητρόπουλου!»

Από τα σύννεφα έπεσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μόλις έμαθαν πως ο διαιτητής που θα σφυρίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης «εγκληματικής οργάνωσης» και μάλιστα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα). Ωστόσο, παρά την εμπλοκή του σε θολές καταστάσεις, η ΚΕΔ τον όρισε για το ματς του Φαλήρου, αφού τέτοια απαγόρευση δεν υπάρχει και η ΕΠΟ τον στηρίζει , παρά το ότι τον καθαίρεσε από τη λίστα των διεθνών.

Ο ΠΑΟΚ διέρρευσε την τοποθέτησή του για τον ορισμό του Δημητρόπουλου, με ξεκάθαρη «σπόντα» προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, που τιμωρεί με ευκολία ομάδες, αλλά αγνοεί ορισμούς διαιτητών με περιοριστικούς όρους:

«Είναι ασέβεια για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο το ντέρμπι να μην επιλέγεται διεθνής διαιτητής. Σε ματς ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος από τους κατά τεκμήριο καλύτερους. Αναρωτιόμαστε επίσης πως ο υπουργός ανέχεται να ορίζεται ένας διαιτητής που του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ως ύποπτος για συμμετοχή σε σκάνδαλα, όταν δείχνει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά όταν πρόκειται για τιμωρία των ομάδων ή αποκλεισμό των οπαδών από τα γήπεδα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα