Ασκεί δίωξη ο Σιμιτζόγλου στον ΠΑΟΚ

Σε αντίθεση με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων (δηλαδή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας), Κώστας Σιμιτζόγλου, δε θεωρεί ότι στην αναμέτρηση (της 20ής αγωνιστικής) ΠΑΣ ΓιάννιναΠΑΟΚ όλα ήταν καλώς καμωμένα. Έτσι, αύριο (8/2) θα ασκήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, πειθαρχική δίωξη κατά της «ασπρόμαυρης» εταιρίας.

Μπορεί η έκθεση της αστυνομίας να αθωώνει το δικέφαλο του βορά. Όμως υπάρχουν αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία. Δημοσιεύματα, οπτικοακουστικό υλικό, οι δημόσιες τοποθετήσεις των διοικούντων στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Αλλά κυρίως -όπως η «Α» αποκάλυψε από χθες- η έκθεση της Διαρκούς Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας.

Η οποία είναι επιβαρυντική αφού αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως υπήρξαν επεισόδια έξω από το γήπεδο, ήταν υπεράριθμοι οπαδοί, έγινε βίαιη είσοδος (με ντου) στη θύρα 4 από οπαδούς χωρίς εισιτήριο, προκλήθηκαν φθορές στις κερκίδες, τις τουαλέτες και αλλού. Με βάση όλα αυτά τα στοιχεία, λοιπόν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα