Αυτοκράτορας στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης!

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο παράγοντας του μπασκετικού ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena FM για τις εξελίξεις που αναμένονται σε διοικητικό επίπεδο, αποκαλύπτοντας πως οι διαπραγματεύσεις για την αγορά της ΚΑΕ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ είναι τεράστια και η ομάδα έδειξε μια σοβαρότητα. Φέτος, έχει κάνει θαύματα αυτή η ομάδα και δικαιωνόμαστε όλοι που λέγαμε πως η φετινή ομάδα θα ήταν καλύτερη από την περσινή. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για το ματς και μας έδωσε συγχαρητήρια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, διάφοροι δημοσιογράφοι αλλά και ο κόσμος.

Συμβαίνουν αυτά με τη διαιτησία, απλά έχουμε κουραστεί. Αρχίζουν τα πλέι – οφ την Τετάρτη και θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι να γίνουν ωραίοι αγώνες και ελκυστικοί όπως ήταν φέτος όλο το πρωτάθλημα.

Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα πρωταθλήματος για να πετύχουμε ένα ρεκόρ νικών. Μια ελάχιστη τιμή θα είναι να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει την ομάδα. Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας και θα είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, δείχνει σοβαρότητα και το κλίμα είναι πολύ καλό.

Η αρχή έγινε από το χάντμπολ και συνεχίστηκε από το βόλεϊ που ήταν μια τεράστια επιτυχία και μιλάει όλη η Ελλάδα. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει συνέχεια και στο ποδόσφαιρο και σιγά – σιγά και στο μπάσκετ.

Το Παλατάκι το είδα δεύτερη φορά γεμάτο. Η νοσταλγία δεν είναι προσωπική αλλά είναι θέμα ομάδας. Το έχουν ανάγκη αυτό οι παίκτες και οι προπονητές. Η χαρά που παίρνουμε εμείς είναι όταν ακούμε καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ. Στην Αθήνα και στην Δράμα που πήγα υπάρχει αναγνώριση για το έργο που γίνεται στην ομάδα.

Νομίζω ότι η εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ έρχεται και είναι κοντά. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Πιστεύω πως έχουν δημιουργηθεί όλες οι συνθήκες για να υπάρχει μεγαλομέτοχος και στο μπάσκετ. Εμείς έχουμε υπομονή. Η βοήθεια που δίνει ο κ. Σαββίδης είναι τεράστια και χωρίς να είναι μεγαλομέτοχος. Οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ξέρουν τα πάντα, είναι ευτυχισμένοι με αυτό που βλέπουν και ίσως το ζηλεύουν κιόλας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα